porträtt med solglasögon
Kanske jag kan hjälpa någon
Har själv haft mörker i sinnet
Se de positiva glimtarna i livet
Tröst och stöd
Det här är jag

Jag heter Sabina och har alltid haft mycket tankar inom mig. Då jag började dela dem med andra märkte jag att det var lättare att hantera både dem och olika känslor. Dessutom märkte jag att det faktiskt kunde hjälpa andra också. 

Jag har egentligen alltid varit intresserad av inre utveckling och att må bra. Jag har velat hitta vägar att tackla olika svårigheter på ett sunt och uppbyggande sätt.  

I mina bloggtexter öppnar jag upp om olika händelser i mitt liv. Jag skriver om olika tankar kring saker och ting. Som bakgrund kan jag nämna att jag vuxit upp med en mamma som hade depression samt missbrukade alkohol och tabletter. Jag växte upp med att förlora henne stegvis. Jag har även själv haft det svårt med mycket mörker i sinnet som jag jobbat med en hel del. 

Jag har också en ca 12-årig son som har en okänd muskeksjukdom och ADHD. Vardagen med honom är stundvis ganska utmanande. Min son är glad och positiv och jag märker att det är en gåva. Hans liv kunde vara mycket jobbigare om han inte skulle ha den här positiva attityden Han har hjälpt mig en hel del med att se möjligheterna istället för hindren.

Nu har jag kommit en bit på vägen, vilket känns så skönt i både kropp och själ. Jag känner att jag är på en ganska bra plats i livet. Jag tar en dag i sänder och försöker se de positiva glimtarna. 

Hoppas mina erfarenheter och tankar kan hjälpa någon. Ge stöd och tröst. Ja, eller annars bara vara till glädje och underhållning.

kontakt

Vill du kontakta mig kan du skriva till blogg@jagochlivet.com eller skicka ditt meddelande via blanketten nedan.